Onze prijzen liggen ten opzichte van onze concurrenten zeer laag. Om een voorbeeld te geven zal ik U onze populairste manier van werken uitleggen.

Alle websites die we maken zijn uniek (zie portfolio), die we naar kleur en smaak gaan personaliseren voor U. De teksten en foto's zijn uiteraard allemaal aan te passen naar Uw wens. Maar dit doen wij natuurlijk voor U, het eindresultaat zal een perfect afgewerkte en werkende website worden. U mag bij ons tot 5 pagina's gaan voor deze prijs.De prijs hiervoor bedraagt € 159. Dit is een ้้nmalig bedrag die U na het zien van het definitieve ontwerp aan ons betaald. Vele anderen vragen maandelijkse kosten waardoor een website soms zeer duur kan uitvallen. Of ze durven soms simpelweg geen prijzen online zetten! Het eerste jaar krijgt U van ons zelfs een domeinnaam en webruimte cadeau*. (twv 30 euro)

Het enige wat U na het eerste jaar moet betalen zijn de vaste kosten van de domeinnaam en webruimte. Dit komt ongeveer op een kost van € 30 per jaar. Een kleine kost als U de meerwaarde van een website kent.

Een webdesign met een vaste template is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor gebruiken we een standaard layout die bestaat uit maximaal 5 pagina's. De prijs hiervoor is € 129.
 
Aantal pagina's
Design
  Welkomsgift*
Prijs
Basic Site
tot 5
vaste layout
 
€ 129
Pro Site
tot 7
uniek design
 
€ 159
PRIJZEN


OVER ONS
WERKWIJZE
CONTACT
PORTFOLIO
HOME
EROSITE / tel: 0485/024667 / e-mail: erosite10@gmail.com / 8810 Lichtervelde / BE863.333.652