Vrijblijvende afspraak
Onze eerste contacten zullen normaal via e-mail verlopen. We leggen U alles uit wat U moet weten en antwoorden op al Uw eventuele vragen. Na dit contact hebben we een beeld wat U ongeveer wenst, en kan U een afspraak maken om alles nog eens goed te bespreken eens goed te bespreken.
Indien U het te druk heb kom ik ook op huisbezoek, dit wel met een bijslag naargelang de afstand.
Wij kunnen ook foto's nemen die we dan gebruiken in de website, en dit volledig gratis.
Een afspraak is niet nodig, in de meeste gevallen heb ik met de klant gewoon contact via e-mail.

Ontwerp
Het eerste webontwerp is zoals de vrijblijvende offerte helemaal GRATIS! In dit stadium gaan we uw foto's en thema verwerken in het voorontwerp. Dit is natuurlijk nog geen definitieve layout, en kan door U altijd aangepast worden tot U  tevreden bent. Hier gaat het enkel om het visuele aspect van de voorpagina van Uw website. De functies worden pas in een volgend stadium ge´ntegreerd.

Ontwikkeling
Wanneer we tot een akkoord gekomen zijn dat wij de website voor U mogen maken zal op basis van de eindlayout de teksten ingevuld worden en alle functies geprogrammeerd worden. EÚnmaal dit in orde is zal de site op verschillende browsers getest worden. Pas als alles perfect werkt zullen we de site uploaden en activeren. Natuurlijk ook met de nodige aandacht voor keywords en metatags voor een goede vindbaarheid op het internet.  

Opvolging
Na de lancering zorgen we uiteraard voor een goede opvolging. Extra aanpassingen kunnen altijd nog volgens uurtarief uitgevoerd worden.

WERKWIJZE
OVER ONS
PRIJZEN
CONTACT
PORTFOLIO
HOME
HOME
EROSITE / tel: 0485/024667 / e-mail: erosite10@gmail.com / 8810 Lichtervelde / BE863.333.652